Om huset

Velkommen til Staklernes Hus. Vores lille historiske perle af et sommerhus på Langeland.

Staklernes Hus er ikke et traditionelt sommerhus. Det er et 219 år gammelt tre-længet bindingsværkshus med stråtag. Tro mod husets historie er det ikke pyntet og fyldt op med nye designer-møbler.

I april-maj 2012 har vi fået renoveret alle værelser på 1. sal, fået lagt nyt stråtag og lavet hyggelig gårdhave med fliser og perlegrus. Uden at fjerne charmen fra det hus, der har stået stolt og idyllisk siden 1800. Men lad det være slået fast, at der i den sol- og læfyldte gårdhave er plads til mange mennesker, Webergrillen og 2-3 paller rødvin. Det var der vist ikke for 200 år siden.

Vi har købt et vildmarksbad, der året rundt står i haven med udsigt over mark, fyr og hav. Det varmes op med brænde og har plads til 7-8 siddende personer. Badet varmes op til 36-40 grader og kan bruges året rundt. Også i bidende kulde. Der er selvsagt et hylde til drinks. Se billed i galleriet.

Staklernes Hus er beliggende på det sydligste Langeland. Helt tæt på hav, indsø, skov og store markområder i det bakkede og charmerende landskab. Her er utallige muligheder for gåture og andre udflugter til lands eller vands. I kan se beliggenheden på kortet til højre – eller klik her for at forstørre.

www.staklerneshus.dk